A postat o poză de la nunta lui de acum trei luni, iar toată lumea a început să plângă. Povestea dramatică a fostului star de la Arsenal – FOTO

de: Sorin Barbu
26 09. 2023

Momente dramatice în familia lui Josh Vickers, fost portar la Arsenal. Soția lui a murit acum câteva zile, după o luptă teribilă cu o boală incurabilă, iar fotbalistul i-a adus un omagiu emoționant postând mai multe imagini de la nunta lor care s-a desfășurat acum trei luni.

Josh Vickers, mesaj emoționant în memoria soției lui, Laura

Josh Vickers şi Laura s-au căsătorit pe 1 iunie 2023, la fix un an după ce s-au logodit. Nunta lor a fost superbă, „ca în povești”, după cum au descris-o cei apropiați. Iar imaginile postate de fostul portar de la Arsenal îi arată pe cei doi zâmbind fericiți, într-o grădină superbă, înconjurați de flori și confetti. Cele mai mari emoții le-a avut tatăl Laurei care nu și-a văzut fiica decât la eveniment, îmbrăcată în rochie de mireasă. Zâmbetul celor doi ascundea însă o mare dramă. Laura suferea de cancer! Iar doar cei foarte apropiați știau această poveste îngrozitoare.

După trei luni de la nuntă, Laura a murit, iar Josh Vickers a găsit puterea să publice un mesaj emoționant, alături de câteva imagini de la evenimentul de pe 1 iunie.

„Laura a fost cea mai puternică, bravă şi iubitoare persoană pe care am întâlnit-o. În ciuda momentelor extrem de dificile prin care a trecut, a continuat să zâmbească şi nu a lăsat nimic să-i stea în calea posibilităţii de a se bucura de viaţă.

Am plâns, am râs şi am dansat împreună, în ciuda dificultăţilor. O să preţuiesc pentru totdeauna momentele petrecute împreună şi ştiu că o să mă supraveghezi de sus, din cer, şi o să-mi oferi inspiraţie în fiecare zi”, a transmis Vickers, conform The Sun.

A fost momentul în care fanii au aflat prin ce dramă trece Josh Vickers. Portarul lui Derby a lipsit de la meciul cu Carlisle, iar conducătorii clubului nu au vrut să dea detalii și au spus doar că fostul component al echipei Arsenal are probleme personale. Colegii de la formația din liga a treia au intrat pe teren cu un tricou al lui Vickers și i-au dedicat victoria cu 2-0.

Ben Cull a murit de cancer

Decesul din familia lui Josh Vickers s-a înregistrat la doar câteva zile de o altă tragedie din fotbalul britanic. Ben Cull avea 23 de ani și lupta de mai bine de șase ani cu sarcomul Ewing. Boala teribilă nu l-a împiedicat să-și ceară iubita în căsătorie, iar ceremonia a avut loc pe culoarele spitalului. Daisy i-a fost tot timpul alături și a inițiat și o campanie de strângere de fonduri, pe platforma GoFundMe, unde a strâns suma 25.000 de lire sterline pentru „idelile din lista lui de dorințe”. Din păcate, nu a mai apucat să și facă lucrurile pe care și le-a propus.

Sarcomul Ewing este o formă rară de cancer care afectează țesuturile osoase și celulele moi din corp. Acest tip de cancer este numit astfel după James Ewing, un patolog american care a contribuit la cercetarea și descrierea acestui tip de tumoră.

Sarcomul Ewing este de obicei diagnosticat la copii, adolescenți și tineri adulți, deși poate apărea la orice vârstă. Cauza exactă nu este cunoscută, dar se crede că poate fi legată de anumite anomalii genetice care apar în dezvoltarea țesuturilor osoase.

Sursa Foto: Instagram